Ändebols gårdsbutik och café

Ändebols gård är ett litet lantbruk 2 mil utanför Katrineholm. Här finns en besättning med gotlandsfår och en grupp nötdjur av rasen Hereford korsad med Aberdeen Angus. Det finns också ett växthus där vi odlar tomater och gurka, samt en gårdsbutik med närproducerade och ekologiska produkter. Växthuset värms med biobränsle eftersom vi vill värna om jordens resurser. Vi som driver denna gård vill bevara ett litet lantbruk och driva det ekologiskt och småskaligt, på ett sätt som inbjuder till  besök och till reflektion över hur maten kommer till.

Vi tar emot små grupper på studiebesök, och det går också bra att helt enkelt komma hit och titta på djuren.

Lammskinn från egna gotlandsfår finns att köpa.

Vi erbjuder nötkött i lådor om 10 kg från en av våra köttraskor (8 år gammal), som växt upp långsamt och ätit gräs i hela sitt ekologiska liv (KRAV) på gårdens hagmarker. Köttet är välmarmorerat och smakrikt.

I en låda packar vi 1 kg av biff eller entrecote, 2 kg innanlår/rostbiff/fransyska, 2 kg kokkött och 5 kg färs. Allt är benfritt och vakuumpackat samt märkt med datum och innehåll.

Lådan kostar 1750:- inkl. moms.

Bokning sker genom att mejla oss (info@andebolsgard.se) eller ringa 0706 87 1500 (Katarina). Hämtning 19/1 till 10/2 på Ändebols gård. Ring i förväg och gör upp om en tid. Vi långmörar köttet fram till 10/2 om ni vill. Färsen får ni då i fryst tillstånd.

Med vänliga hälsningar,
Katarina och Magnus Molitor
Ändebols gård
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ändebols gårdsbutik och café Familjen Molitor
Ändebol
640 33 Bettna
0706871500

Translate »