Dapo Real Estate Group

Vi är ett ungt fastighetsbolag som är verksamma i Sörmland och Östergötland och våra fastigheter finns i dagsläget i Vingåker, Vadsbro, Valdemarsvik och Katrineholm.
Trivsel är det viktigaste då vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vår plan är att med förvärv av nya fastigheter expandera på marknaden och erbjuda våra kunder en trivsam miljö att bo och vistas i.

Våra 3 värderingar: Omtanke, Trygghet, Trivsel
Våra 3 Principer: Proffessionell hantering av förvaltning, Fokus på miljö och långsiktighet, Alltid ett trevligt bemötande gentemot vår omgivning

Vår vision
Här hos oss på Dapo Real Estate Group AB har vi en vision för vilken typ av företag vi vill vara. En vision för hur vi vill att våra hyresgäster ska uppleva oss. Och det gäller förstås både våra hyresgäster som hyr bostäder som de som hyr lokaler. För att vi ska kunna uppnå våra mål och vår vision har vi här på Dapo Real Estate Group en gemensam värdegrund. Det är dessa värderingar vi arbetar utifrån och som formar våra rutiner och hur vi bemöter såväl hyresgäster som utmaningar. Våra värderingar är omtanke, trygghet och trivsel.

Vi månar om våra hyresgästers trivsel Vårt företag ska präglas av omtanke. Vi ska erbjuda och tillandahålla våra hyresgäster bästa möjliga service. Våra hyresgäster ska få en upplevelse hos oss som påverkas av omtänksamma medarbetare som bemöter dem med ett extra leende.

4 days ago

SolidaHem / Del av Dapo Real Estate Group

Vi är glada att idag kunna presentera våra två senaste fastighetsförvärv i Katrineholm.

Totalt 16 hyreslägenheter belägna på Vasavägen och Bjurstorpsgatan.

Varmt välkomna säger vi till våra nya hyresgäster 👍

Www.solidahem.se
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dapo Real Estate Group Vingåkersvägen 10
641 51 Katrineholm

Julstämning i gångtunneln vid Köpmangatan 😊❤️ Glad Lucia på er! ... See MoreSee Less

View on Facebook
Translate »