HyresHuset

Att utveckla och förädla våra fastigheter kontinuerligt ser vi som en självklarhet. Vårt mål är att erbjuda fräscha lägenheter med bra standard och trivsamma gårdar med gröna ytor där du som hyresgäst kan trivas och känna trygghet.
Vi vill också som en lokal aktör vara med och verka för Katrineholms utveckling och framtid. En del av detta är att vara med och stödja både sport och kultur i Katrineholm. Hyreshuset är det samlingsnamn som vi har för våra fastighetsbolag som alla är verksamma i Katrineholm. Två av dessa är Ydewalls Affärsbyrå AB, Olivgården Fastighets AB. Tillsammans äger och förvaltar vi 819 lägenheter och 47 lokaler. När du söker lägenhet eller lokal är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

18 minutes ago

HyresHuset Katrineholm

"ETT VIKTIGT PARTNERSKAP - ETT VIKTIGT BUDSKAP”

Hyreshuset Katrineholm är glada över att fortsätta samarbetet med en av vår stads stora idrottsvarumärken - Katrineholm Bandy. Ett samarbete som inte bara handlar om ett elitsatsande A-lag, utan framförallt om aktivering av barn och ungdomar samt allas rätt att vara med!

Vi tycker att Katrineholm Bandy är ett föredöme utifrån sina resurser - följ deras arbete i sociala medier för fullständig koll på läget!

PS. På lördag tar Katrineholm Bandys A-lag emot Peace & Love City Bandy I Bandyallsvenskan på Backavallen och vi på Hyreshuset Katrineholm är stolta matchsponsorer! Varmt välkomna ner till “Vallen” klockan 15.00!
... See MoreSee Less

View on Facebook

HyresHuset Tingshusgatan 6
641 45 Katrineholm

24 hours ago

Visit Katrineholm

Julstämning i gångtunneln vid Köpmangatan 😊❤️ Glad Lucia på er! ... See MoreSee Less

View on Facebook
Translate »