Kulturhuset Ängeln

Kulturhuset Ängeln är en mötesplats i centrala Katrineholm för alla åldrar. Här finns både bibliotek och konsthall, det senare med både nationella och internationella konstnärer. Här erbjuds också programverksamhet med barnteater, konstverkstäder, författarbesök och annat. I kulturhuset hittar du även Kafe Ängeln där serveras kaffe, kaffebröd och lättare luncher.

Hela kulturhuset är tillgänglighetsanpassat.
Observera att öppettiderna nedan är ordinarie öppettider. För avvikande öppettider och sommarens öppettider,  besök vår webbplats.

Öppettider
Mån-tors 9-19, Fre 9-18
Lördag 11-14
Söndag 13-16

Imorgon torsdag 19 oktober klockan 17–19 bjuder kvinnojouren Miranda in till en öppen föreläsning på temat våldsutsatta barn. Föreläsningen är i Hörsalen på Kulturhuset Ängeln.

Föreläsningen är gratis och öppen för alla som är intresserade. Du behöver inte anmäla dig, men Hörsalen har bara 80 platser (först till kvarn gäller). Välkommen!
... See MoreSee Less

Föreläsning om våldsutsatta barn

oktober 19, 2017, 5:00e m - oktober 19, 2017, 12:00e m

Våldsutsatta barn - en föreläsning om barns upplevelser av våld i hemmet 19 oktober kl. 17-19 Hörsalen, Kulturhuset Ängeln, Katrineholm Kvinnojouren Miranda bjuder in till en öppen förelä...

View on Facebook

Kulturhuset Ängeln Kulturhuset Ängeln
Djulögatan 27
641 80 Katrineholm

Translate »