Kulturhuset Ängeln

Kulturhuset Ängeln är en mötesplats i centrala Katrineholm för alla åldrar. Här finns både bibliotek och konsthall, det senare med både nationella och internationella konstnärer. Här erbjuds också programverksamhet med barnteater, konstverkstäder, författarbesök och annat. I kulturhuset hittar du även Kafe Ängeln där serveras kaffe, kaffebröd och lättare luncher.

Hela kulturhuset är tillgänglighetsanpassat.
Observera att öppettiderna nedan är ordinarie öppettider. För avvikande öppettider och sommarens öppettider,  besök vår webbplats.

Öppettider
Mån-tors 9-19, Fre 9-18
Lördag 10-16
13-16 (utan personal)

Vad tänker du på när vi säger barndom? För alla är minnena inte så lustfyllda. En del av oss kallas till och med maskrosbarn. Diana Gimling upplevde social utsatthet under sin uppväxt men har vänt det negativa till något positivt. Idag pluggar hon till socionom för att göra skillnad från insidan av systemet. OCH, snart kommer hon till oss! Diana Gimling som startat projektet #vifinnsockså för att öka förståelsen och kunskapen i samhället om så kallade maskrosbarn.

"Vi är överlevare av trauma och/eller någon form av social utsatthet under uppväxten. Vi är människor som inte blivit hörda, vars röst inte fått finnas eller inte har räknats."

Lördag 20 januari klockan 13–14
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kulturhuset Ängeln Kulturhuset Ängeln
Djulögatan 27
641 80 Katrineholm

Nu är det 50% REA på fina varor från @lexingtoncompany hos @classichomekh ✨❤️ #visitkatrineholm ... See MoreSee Less

View on Facebook
Translate »