P&K TimeApp

Det började på våren 2010, då två unga killar – Daniel Lindén och Martin Eriksson – ville utveckla ett både effektivt och attraktivt tid- och projektredovisningsprogram (se artikel i KatrineholmsKuriren) – ett program som fick namnet TimeApp. Något som företagets ägare och VD Lars Knapasjö var klart positiv till.

Vid årsskiftet 2010/2011 beslutades att TimeApp, som då utvecklas än mer och blivit något av ett kompakt affärssystem, skulle vara ett av två affärsområden. Det andra affärsområdet var förlagsverksamheten med branschtidningen Screen&Marknaden (8 nr/år, 3 500 ex och riktar sig till företag inom Print, Profil och Promotion).

Nu var TimeApp ett kostnadseffektivt och smart sätt att hålla reda både på företagets egna och/eller kundernas tider och kostnader. Istället för kameralt stelbent, grått och tråkigt, hade Martin och Daniel byggt en plattform som är lustbetonad, fräck och ganska annorlunda – något som man kan utgå från hela arbetsdagen.

Basen var tidsredovisning med körjournal och budgetindikering och alla statistik-varianter som krävs för bl a debiteringsunderlag. Fast med tiden har TimeApp närmast utvecklats till ett kompakt affärssystem med en rad vettiga och värdefulla funktioner.

I dag är vi fortfarande ett litet företag beläget i Sveriges Lustgård; Katrineholm. Vi är för närvarande 8 personer som jobbar med TimeApp, några av oss var med sedan starten och utvecklingen av TimeApp och några har kommit in senare med ny energi och ibland makalösa ideér.

17 hours ago

TimeApp

Lucia är en högtidsstund, som manar till stillhet och eftertanke. Därför är vårt Lucia-erbjudande, att vi under tiden 16-22 december dubblerar tiden på ett abonnemangsköp av nya TimeApp-kunder oavsett antalet användare eller om du betalar med kort eller faktura. Lucia ger dubbelt upp ...

Ha en god start på julen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

P&K TimeApp Torpvägen 12
641 34 Katrineholm

3 days ago

Visit Katrineholm

Julstämning i gångtunneln vid Köpmangatan 😊❤️ Glad Lucia på er! ... See MoreSee Less

View on Facebook
Translate »